Zolter Kft.

Társaságunk kereskedelmi és szolgáltató Kft., 1994 óta képviseli a HÜCOBI Gmbh-t , mellyel együttműködve megbízható német minőséggel, kedvező árakkal , szállítási és pénzügyi kondíciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

„Mi nem tartunk olcsó árukat ! Minőséget kínálunk előnyös áron!”

Az általunk forgalmazott termékek közül a tömlők és csatlakozók tekintetében különösen gazdag választékkal bírunk. Tolózárak , golyóscsapok, forgó csatlakozók, manométerek, mosófejek, csatornamosó armatúra szettek, felfújható csőelzárók, szivattyúk és azok alkatrészei is találhatóak termékskálánkban.

Társaságunk 2013-ban megkezdte a  SPECK – TRIPLEX – PUMPEN Gmbh & Co KG termékeinek forgalmazását. A SPECK a szivattyúgyártásban több, mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik. Az oszcillációs szerkezetű magas nyomású szivattyúk gyártása körülbelül negyven évvel ezelőtt indult el. Ma a SPECK – Magasnyomású szivattyúk és aggregátorok vezető pozíciót foglalnak el a világpiacon. Részletesebb információkat a termékek menüpont alatt, illetve a http://www.speck-triplex.de honlapon találhatnak.

Reméljük, választékunkból Önök is megtalálják, amire munkájukhoz szükségük van.

Őszintén bízunk benne , hogy a változatlanul nagyon fontosnak tartott személyes kapcsolatok mellett  a most megújult web oldalunkkal még kényelmesebbé , kellemesebbé tesszük az együttműködés lehetőségeit.

Minden konkrét megkeresést megtisztelőnek tartunk és örömmel állunk szíves rendelkezésükre.

Tisztelettel

Terjéki Zoltán – Ügyvezető

Zolter Kft. – Több évtizedes tapasztalattal, megbízhatósággal, korrektséggel.